TANDEMUGRÁS, HÍVJ, HA MERSZ!!! 06 20 350 8888

Magamról:

Kiss József vagyok, immár 30 éve ejtőernyőzöm.
Eddig 2500 ugrást hajtottam végre. Elsősorban 2-4 fős formaugrásban versenyzem.
2007 és 2009 évben az év formaugró sportolója és Köztársaságkupa győztese voltam.
2011-2012 években 4 fős formaugrásban Nemzeti Bajnok.

2009 évtől Magyarországon az egyetlen sportoló vagyok, aki nagy alakzatos (Big Way ) ugrások szervezésével foglakozik. Ez kb.70 sportoló folyamatos oktatását jelenti.
2012 évben fő szervezője voltam a „Magyarország rekord 2012” rendezvénynek, ahol 46 sportoló kapaszkodott össze egy alakzatban.

Jelenleg Kaposújlakon tevékenykedem oktatóként és tandemugrás szervezőként. Ezen a reptéren minden hét végén több tandempilóta dolgozik. Így lehetőség van barátok, házaspárok egy gépből való ugratására is.

Kaposújlak:

Kaposvár mellett található ,a 61-es számú főútról lehet megközelíteni.
Kaposújlakon ugrásainkat az országban egyedülállóan L-410 típusú, repülőgépből 4000 m magasságról hajtjuk végre. Magyarországon csak itt ugorhatsz ilyen magasról.
Ez a gép 18 ejtőernyőst tud egyszerre szállítani. Ha nem csak ugrani akarsz, hanem belepillantani egy ejtőernyős reptér hangulatába akkor itt a helyed.
Ezzel a repülőgéppel a repülés is csodálatos élmény! Gyere hozzánk séta repülni !

Amivel ugrunk:

A legmodernebb ejtőernyős felszereléssel, mely minden előírt biztonsági követelménynek megfelel. Ezek a felszerelések kifejezetten a tandemugrásra lettek kifejlesztve.

Amit ugrunk:

Tehát a tandemugrás.

Biztos már mindenki elmerengett arról, hogy milyen jó lehet madárnak lenni, szabadon repülni. Hát itt az alkalom, hogy kipróbáld!!!

Telefonon egyeztetünk időpontot, hogy mikor felel meg neked, és természetesen az időjárásnak.
A megbeszélt időben a földön 10-15 perc felkészítés után már indulhatsz is. 15-20 perc repülés után 3000-4000 m-es magasságból a tandempilótával összekapcsolva kiugrotok a gépből és 40-55 másodperc zuhanás után a tandempilóta 1500 m magasságon nyitja az ernyőt.
5-8 perc ereszkedés után leszálltok a kiindulási pontra.
Egy olyan élményben lesz részed amit sohasem felejtesz el.

Árak:

-Tandemugrás belső kamerával: 43,000 Ft+ ÁFA*
A kamera tandempilóta kezén van. Előnye, hogy az ereszkedés közbeni beszélgetés és a nyitás utáni első reakciók is felvételre kerülnek.

-Tandemugrás külső kamerával: 62,000 Ft+ ÁFA.*
A tandempárossal egy külön operatőr ugrik és ő örökíti meg a nagy eseményt.

-Tandemugrás külső kamerával és fotóval: 65,000 Ft+ÁFA.*
Az operatőr egy fényképezőgépet is visz a sisakjára rögzítve és 20-30 képet készít az ugrásról.

Amit hazavihetsz:

Egy felejthetetlen, életre szóló, mással össze nem hasonlítható élményt.
Meg egy bizonyítékot, hogy barátaid, rokonaid is láthassák: egy DVD lemezt vagy pendrive-ot, mellyel otthon újra felidézheted az átélt repülést.
Hogy a felvétel alatt halható zene megfeleljen a zenei ízlésednek , a reptéren az ugrás előtt kiválaszthatod , hogy melyik számokat szeretnéd hallani miközben újra átéled az ugrást.

Tandemugrás utalvány:

A tandemugrás remek ajándék is lehet, kollégának, barátnak, családtagnak, születésnapra, esküvőre, karácsonyra, vizsgára és egyéb alkalmakra.
Vásárolja meg és szerezzen maradandó élményt.

Tandemugrás Szép Kártyával:

Nálunk Szép kártyáddal is fizethetsz . (Ezt kérlek előre jelezd.)A Széchenyi Pihenőkártya sokoldalúságának köszönhetően 2013-tól már ez is lehetséges nálunk.

Ejtőernyős oktatás:

Ha beleszerettél ebbe a csodálatos sportba, és újra és újra szeretnéd átélni a zuhanás élményét, a legjobb helyen jársz. Megcsináljuk a gyorsított (AFF) szabadeső kiképzésed és egyedül is ugorhatsz .

Én is szeretnék ugrani!